Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 13:12 - Как ни прилъгват с ваксините!
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 7129 Коментари: 10 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Как ни прилъгват с ваксините!
Следват 10 факта за ваксините, които Центърът за контрол на заболяванията (на САЩ бел.пр.) и индустрията на ваксините не искат да знаете:


- ФАКТ 1
Да, живакът все още се използва във ваксините, и Центърът за контрол на заболяванията открито признава това. НЯМА безопасно ниво на живак за инжектиране в тялото на дете. Не са безопасни дори и ‘микро’ нивата. НЯМА доказателства за безопасност на живака в каквато и да било доза въобще изобщо. Всеки лекар, който казва, че нивото на живак в дадена ваксина е ‘безопасно’ за инжектиране на дете демонстрира единствено чудовищното си невежество по отношение на научните факти.
Живакът е може би най-невротоксичният елемент в цялата Менделеева таблица. Той се използва във ваксини за удобството на производителите на ваксините за сметка на безопасността на децата. На всеки лекар, който инжектира живак на дете – в каквато и да било доза! – трябва незабавно да му бъде отнето разрешителното да практикува медицина.
Допълнителен ФАКТ: Няма ‘безопасна’ форма на живака, както често абсурдно се твърди от пласиращите ваксините. Както етилът, така и метилживакът са изключително токсични за човешката нервна система. И двата никога не трябва, при НИКАКВИ обстоятелства да бъдат ваксинирани в тялото на дете в каквато и да било доза.

- ФАКТ 2
Инжектирането на каквото и да било вещество в човешкото тяло усилва порядъка му на потенциална токсичност, защото така то заобикаля защитните механизми на хранисмилателния тракт или на респираторната система. Инжектирането на живак на човешко същество – във каквато и да било доза – трябва да се заклейми в целия свят като престъпление. Това че в момента то се счита за приемливо деяние в полето на медицината само издава истинското деструктивно естество на съвременната медицина. Според доктрината на ваксините, „Първо не навреждай” се е превърнало в ‘Трови децата с цел печалба’.

- ФАКТ 3
От десетилетия полио ваксините, инжектирани в десетки милиони хора всъщност са съдържали скрити вируси на рака (SV40 и други). Това бе отркито признато от висш учен по ваксините на Merck на име Хилмън. Центърът за контрол на заболяванията наскоро прочисти уебсайта си от тази информация в чистка в стила ‘ревионистична история’. До 98 милиона американци са били изложени на скритите ракообразуващи вируси в полио ваксините. Това е исторически факт. Прочетете повече на
www.sv40foundation.org

- ФАКТ 4
Топ вирусолози, работещи за Merck затръбиха тревога публично с шокиращи разкрития, твърдейки че компанията редовно е подправяла лабораторни резултати, за да твърди 95% ефикасност на своите ваксини срещу заушка, за да продължава да получава държавни договори за ваксина, която не действа.
Вижте документа за неверните твърдения, изпратен от тези учени на правителството на САЩ тук:
http://www.naturalnews.com/gallery/documents

- ФАКТ 5
В почти всяка епидемия, за която чувате в наши дни по-голямата част от децата, засегнати от епидемията вече са били ваксинирани срещу причиняващия я вирус! Например, при епидемиите на магарешка кашлица често боледуват деца, които вече са ваксинирани срещу магарешката кашлица. Това отново е доказателство, че ваксините не означават имунитет.

- ФАКТ 6
Твърденията за история на ‘успехи’ на ваксините срещу полио и други заболявания е чиста измислица. Това се обсъжда и разобличава в големи подробности в силната нова книга „Топящи се илюзии” на д-р Сузан Хъмфрис. Можете да видите книгата на Amazon.com, или на сайта на д-р Хъмфрис (където ще видите и диаграмите).

- ФАКТ 7
Индустрията на ваксините отказва да провежда научни тестове за въздействието им върху здравето на ваксинираните деца съпостоавно с това на неваксинираните деца. Защо? Защото тези тестове несъмнено ще покажат, че неваксинираните деца са по-здрави, по-умни и се справят далеч по-добре от ваксинираните деца що се отнася до поведенчески разстройства, алергии и дори автоимунни заболявания. Попитайте хората, които познавате: Не откривате ли редовно, че най-ваксинираните деца са онези, които непрекъснато са болни? Междувременно, групи като амишите, които в голяма степен отказват да ваксинират децата си са с почти нулев процент на аутизъм.

- ФАКТ 8
Върховният съд на САЩ вече обяви, че тайният ‘съд по ваксините’ е по-висша инстанция от Върховния съд. На така наречения ‘съд по ваксините’ са дадени изключителни права да действа изцяло извън Конституцията, Закона за правата на човека и изцяло извън правилата за справедлив процес и извън закона.
Самият съд – който дори не е съдебен съд – е нарушение на закона и нарушение на основните човешки права. Той трябва да се забрани като апартейда.

- ФАКТ 9
Масмедиите получават голяма част от приходите си от същите тези фармацевтични компании, които продават ваксините. Тази икономическа зависимост води до това медиите да отказват да отразяват истории за увредени от ваксините деца от страх да не загубят приходи от реклами.
Ето защо масмедиите често канят гости и автори, които абсурдно твърдят, че всички увредени от ваксини деца в цяла Америка не съществуват или са ‘просто самозаблуда’ на родителите си. Тези жалки апологети на ваксините са интелектуални насилници, които като раболепните слуги на Хитлер се наслаждават да помагат и съдействат на действително случващ се холокост, който уврежда милиони деца по целия свят.

- ФАКТ 10
Центърът за контрол на заболяванията открито признава, че ваксините съдържат добавки, които са известни като силни невротоксични химикали. Тези добавки включват:
• Живак (все още използван като консервант)
• Алуминий (използван като възпалителен адювант – адювант е фармакологично и/или имунологично вещество, което променя въздействието на други вещества)
• Формалдехид (използван да ‘деактивира’ живи вируси)
• Мононатриев глутамат (MSG) (причинява възпаление в имунната система)
Всички тези вещества са токсични за биологията на човека когато биват инжектирани в човешкото тяло. Всички те все още са изброени на уебсайта на Центъра за контрол на заболяванията като добавки във ваксините. Няма разумен лекар или учен в света, който може да каже, че ваксинирането на бебета и деца с живак, формалдехид, мононатриев глутамат и алуминий е някак си ‘безопасно’, въпреки това лекарите инжектират деца с тези субстанции всеки божи ден под формата на ваксини.
Лекарите, които инжектират деца с ваксини извършват медицински холокост срещу човечеството като мошенически наричат това ‘имунизиране’.” За протокола, ваксинирането не е равнозначно на имунизирането. (Ваксинация е просто изкуственото предизвикване на временни реакции посредством направени от човека патогени.



Гласувай:
25



1. ednodete1 - Смъртността и заболеваемостта от ...
19.12.2013 14:17
Смъртността и заболеваемостта от вариола се увеличават значително именно със започване на задължителните масови имунизации! Преди въвеждането им в Англия през 1853 г. най-високата смъртност, отчитана за двегодишен период, е била 2000 случая. Самият д-р Дженер признава че едрата шарка е била относително неизвестна болест, когато той направил първата ваксинация. В Англия по това време имало само няколкостотин случая. След 15 години задължителни ваксинации в Англия през 70-те години на миналия век 23 000 души са жертви на болестта, а в Германия за същия период - над 124 000!
Това може да накара всеки да се замисли !!! Не е научен напредък, а по-скоро научна смъртоносна завеса !
цитирай
2. анонимен - много добре
19.12.2013 17:51
Наистина са смъртоносни тези ваксини,в тях има неща които рушат тялото,всичко е направено с цел да си продават лекарствата и да намалят човешката раса,горко на тези безмилостни хора,които не осъзнават какво престъпление извършват !!!Браво за поста доста интересни неща и полезни пускаш,продължавай в същия дух,Успех !!!
:) :) :)
цитирай
3. whitelight1 - Много добър пост
19.12.2013 17:54
Много добър пост,нека се знае истината и за това как убиват човека,природата ни е дала всичко,нямаме нужда от такива неща.Защо е измислена ваксината,защото са измислени изкуствени болести.Надявам се хората да се замислят по-сериозно,това е доста сериозна тема,браво за публикацията!!! :) :) :)
цитирай
4. kostadin - Ей, ти си човек за прибиране! Нима ...
19.12.2013 17:59
Ей ,ти си човек за прибиране!
Нима не ти е известно ,че ще оставят само 500 000 000 човеци на земята.
цитирай
5. demonwind - Познавам дете
19.12.2013 21:50
на родители - алкохолици. Не ходи на училище, не е ваксинирано никога. Ходи босо през лятото и с дрипи през зимата. Живее без ток и само със студена вода (техните изпиват всичко). Но имат коза, която дава мляко, което детето пие чисто, неварено. Всеки ден. В махалата децата боледуват постоянно. То си играе с тях както са болни понякога и НИКОГА не боледува. За техните да не говорим - преди време бях отбелязал един факт, че в периода, когато пиех по два литра концентрат на седмица с много бира за изтрезняване, не бях хващал дори хрема. Когато се укротих, дойдоха и болежките и настинките...

Майната им на васкините, както казвате - природата ни дава всичко!
цитирай
6. vlajniochi - Така е всяка една болест се лекува с ...
19.12.2013 22:13
Така е всяка една болест се лекува с билки или взети истински храни, растения от природата.
цитирай
7. zabylgarite - Ваксинатор
20.12.2013 07:39
Аз имам 2 ваксини

Едната е от ракия
другата е от червено винце зимата

първата се бие едновременно със салата
а втората с някакво месно мезенце
цитирай
8. truthful - Погледнете имунизационния кал...
20.12.2013 11:19
Погледнете имунизационния календар на http://www.mh.government.bg/ForThePacient.aspx?pageid=482&home=true&categoryid=4135&articleid=3831
За новородено дете на 24 часа от живота му - Имунизация против хепатит
тип В (I прием)
На 48 час от раждането му - Имунизация против туберкулоза
После на един месец, на два месеца, на 4, на 6, 7, 13 месеца, и т.н.
До 17 години на човек трябва да му се направят 21 ваксинации - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!
След 25 -та година започват - РЕИМУНИЗАЦИИТЕ!!!!!!
Ако на малко дете не са направени имунизации - трудно го допускат в детска градина и ясли!?!
Ваксините са ЛЕГАЛНО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО РАЗБОЛЯВАНЕ! Хората нямат информация какво се съдържа в тях. Самият факт, че са задължителни е красноречив.
цитирай
9. buenogan - Напълно ясно ми е това. Малката ми ...
20.12.2013 11:32
Напълно ясно ми е това. Малката ми дъщеря нямаше разрешение за децка градина понеже и беше изпусната една ваксина и докато не я направиха лекаря все ми казваше,, няма да ти дам разрешение за детето ти да ходи на децка градина,, От това по голям контрол какво повече.
цитирай
10. kostadin - Все пак да благодарим на добрите ...
20.12.2013 11:32
Все пак да благодарим на добрите богаташи за хуманото им отношение към умъртвяването на огромната част от човечеството.
Какво ли ще правят богатите когато няма да имат хора- слуги .Вероятно ще чукат био-роботи.Така след още 450 000 години роботоидите отново ще си мислят ,че ги е създал Бог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839310
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031