Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 13:00 - Хибриди между хора и животни: катастрофата в наши дни.
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 3652 Коментари: 2 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Учени в различни страни създават странни хибриди между хора и животни, които може да посеят паника в обществото. Само за последните 10 години прогресът в областта на генната инженерия смая учените и обикновените наблюдатели.

Днес създаването на нови форми на живот е достъпно дори за студентите в домашни условия. За съжаление законите не успяват след игрите на учените.

На свой ред новите форми на живот не са противозаконни, но може да са заплаха за обществото. Невъзможно е да се предскаже какво ще се случи, ако те започнат да се размножават, но учените от цял свят само и чакат да покажат на света новото си създание – да покажат това, което неотдавна все още изглеждаше абсолютна фантазия.

Като пример можем да посочим следното: учените създадоха мишки с изкуствени човешки хромозоми. Това се оценява като пробив, който може да доведе до нови форми на лечение на редица заболявания. Според Lifenews.com учените от Висконския университет са постигнали голям успех в присаждането на клетки от човешки зародиш в мозъка на мишки. Клетките започнали да растат и с времето направили мишките по-умни. Тези мишки можели да се измъкнат от лабиринт и да научат условните сигнали много по-бързо, отколкото преди присаждането.

Възниква въпросът: дали практиката на присаждане на човешки тъкани върху животни носи повече изгоди, отколкото рискове? Сега вече е очевидно, че отглеждането на човешки органи вътре в животните не е научна фантастика, а чиста реалност. Японски учени започнаха да използват прасета за отглеждане на човешки органи, което отнема не повече от година.

Според Infowars.com основната цел в случая е да се увеличи количеството на органите за медицински услуги. Но японското правителство си поставя и други задачи: в момента то подготвя постановления, които позволяват да се започнат изследвания, свързани с ембриони.

Thetruthwins.com отбелязва, че ако човешкият орган започне да расте вътре в прасето, това вече не е 100-процентово прасе, а човешкият орган, израснал вътре в прасето, не може след тази процедура да се смята за 100-процентов човешки орган. Онези, които получават такива органи, ще трябва да се съгласят с внедряването на хибридни човешки и животински органи в телата си. Последствията от създаването на хибриди може да са опасни за обществото и сега, и в бъдеще, но основната опасност е в невъзможността да се предвидят последствията след загуба на контрол върху подобни хибриди.

Още по-тревожно е, че повечето страни нямат закони, които да ограничават създаването на такива същества, което позволява те да се произвеждат безконтролно. Нещо повече, не е предвидено наказание, ако това живо същество причини вреда на околните.




Гласувай:
49



1. ufonlo - Тази новина говори много - такава ...
11.02.2014 22:10
Тази новина говори много - такава мания към генно инженерство е сигурен белег на извънземното влияние, където залагат на развитие и модифициране на тялото !
цитирай
2. estirbg - Тази новина говори друго -
11.02.2014 23:25
Луцифер е в крайната фаза на заслепението си, защото знае, че малко му остава - защо да не омаскари и замърси човешкия генофонд със свински, миши и друг генетичен материал на отвратителни гадини.
Бог е забранил да се докосваме до тази мръсна животинска плът, нито да я консумираме, а самозабравилото се войнство на учените желае дори арогантно да я внедри в най-интимните кътчета на човека - неговия геном, неговата съкровена библиотека, съхраняваща Божието подобие на хомосапиенса - да, защото сме създадени по Божие подобие - не забравяйте този факт. Някой иска да ни принизи до животните и да ни отнеме царственото потекло.
Кой мислите е "подшушнал" тази идея на оскверняване" -
вековният ни Омразник, разбира се.
Дали ще се изненадате, ако ви споделя, че и в миналото са правени подобни генетични манипулации - стенописите по древните храмове са изпъстрени с хибридни човешки същества с животински фрагменти.
Мерзостта не ни е напуснала и днес - Бог няма да се забави да даде въздаяние за поредния бунт срещу Него...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 844795
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930