Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2014 18:29 - 7 начина да разберете дали домът ви е обитаван от духове
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 22533 Коментари: 9 Гласове:
57

Последна промяна: 21.10.2014 18:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много хора се питат дали домът им не е обитаван от духове и дори имат смътното усещане, че е така

Вижте някой от начините да разберете дали домът ви е обитаван от духове:

image

Много хора се питат дали домът им не е обитаван от духове

1. Имате усещането, че някой ви потупва по рамото
Някой хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празната стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явление, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.
2. Усещате парфюма на любим човек, който е починал
Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня на починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля. По същия начин може да усетите и неприятна миризма.
3. Необяснимо поведение на домашните любимци
Кучетата и котките имат силно развита чувствителност към паранормалното и, когато вашите любимци започнат да се държат необяснимо и странно, то може би те виждат и чуват неща, които вие не можете – може би усещат присъствието на дух в дома ви. Понякога котката ви сякаш се взира в нищото, а може би тя наистина вижда нещо. Свръхестествените способности на животните е ясен показател на наличието на духове.
4. Психокинетични явления
Много хора докладват за случаи, в които сякаш усещат присъствие на леглото си, чуват отваряне и затваряне на врати без да има никой в дома. Необяснимото пускане и спиране на уреди в дома са по-страховити прояви, които говорят за присъствието на дух.
5. Странни сънища и кошмари
Кошмарите и странните сънища, които са съпътствани с ужасяващи усещания, присъствие в стаята, стъпки и чувство на тежест също може да са знак, че духовете на ваши близки искат да се свържат с вас.
6. Необясними усещания
Внезапно усещане, че някой ви наблюдава, поява на усещания за студ или топлина без видима причина. Ако подобни усещания се появяват често, то може би в домът ви има обитатели, за които не знаете.
7. Липсващи вещи
На всеки се е случвало да се кълне, че е сложил определена вещ някъде и след това е изчезнала. Понякога това може наистина да е така. Духовете правят това, за да привлекат вниманието ни.
Често пъти намирайки се в труден период от живота си или след загубата на близък човек, интерпретираме случващото се с нас и около нас по начина, по който ни се иска и сякаш очакваме да видим духа на човека, който е починал…

http://www.chudesa.net/%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5/




Гласувай:
59



1. savremennik - Добре ще е да се знае и нещо за прог...
21.10.2014 19:40
Добре ще е да се знае и нещо за прогонването на неканени гости от духовете . Тук няма да се спирам на по-сложните ритуали , с които се прави . Прогонването може да се осъществи чрез обикновена вода. Тя приема и разсейва психичен заряд.
цитирай
2. vlajniochi - Може да ви е смешно на някои и да ме ...
21.10.2014 20:02
Може да ви е смешно на някои и да ме помислите за луда, но в дома на наще уредите се пускат сами. Долния етаж го заключват и прибират ключа на сутринта е отключено и лампата свети това се случва от години, а сега вече и електрическите котлоните им се включват сами при условие, че не е пуснат в мрежата. Изчезват им предмети и не ги намират, а никой не влиза в къщата понеже двора е заключен. Аз като дете там имах много странни сънища и се стрясках на сън. В този текст е отбелязана тая точка точно за пускане на уреди.
цитирай
3. pentecost - Добре, но освен,
21.10.2014 23:30
че е добре да се знае, че в България бъка от нечисти духове, добре би било хората да научат как да се избавят от тях. Аз мога дам дам съвет за вярващите християни; за езичниците всички методи са безплодни.

Значи, най-добре е най-напред да се извика свещеник-екзорсист, макар че такива у нас се броят на пръсти.
Помагат и молитви като тази: http://pentecost.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/09/14/izbavlenie-chrez-krysta.1297018

Лично съм я пробвал и работи, но не става от първия път, а и трябва истинска искрена вяра. Има и други няколко метода, но ще ги спестя засега. Както казах те са за вярващи християни, които имат правилното разбиране.
цитирай
4. анонимен - pentecost
22.10.2014 00:04
1.че е добре да се знае, че в България бъка от нечисти духове, добре би било хората да научат как да се избавят от тях. Аз мога дам дам съвет за вярващите християни; за езичниците всички методи са безплодни.
-Значи, не само в България има духове, а по-целият свят. И не всички са тъмни, има и души заседнали между световете, които не могат да намерят покой и търсят помощ. Няма нужда тука да си християнин или друг за да вярваш, че има духове.
2.Значи, най-добре е най-напред да се извика свещеник-екзорсист, макар че такива у нас се броят на пръсти.
-Значи, свещеника няма как да прогони дух само с кръста и някакви си думички написани от Библията.
Пак, казвам всякакви духове има и трябва да се вникне първо, да се осъществи контакт и да се разбере, какво иска. Има такива, тъмни души от ниските астрали които идват да смучат енергия и да се зареждат, да бутат чистотните ни вибрации, в света в който живеем е пълно с такива зли души, но има разлика от тъмни души-демони и, от души заседнали между световете, търсейки помощ, не е нужно да си свещенник, или можеш или не можеш да им помогнеш. Повечето духове които ги виждат хората в: Къщи, замаци, пътища или пък се появяват внезапно, това са изтрадали души, души които са загинали трагично или са се самоубили и са толкова объркани, че постоянно повтарят този сценарий, те не могат да разберат, че вече не са в тялото си. Зада са тук, нещо много силно ги свързва. Така, че не бъркайте демоните с изгубените души, които търсят правилният път за да продължат.
цитирай
5. freeoldmen - А аз чувам гласове, когато близо до мен няма никой.
22.10.2014 14:48
В 100% от случаите, когато говоря по телефон.
Това брои ли се?
цитирай
6. gosho568 - Интересни теории. . . може би вси...
22.10.2014 15:21
Интересни теории... може би всичките са верни донякъде!
цитирай
7. lightsaber123 - Хахаха
22.10.2014 17:56
Това за християните и екзорсистите ми хареса...
Мисля си, че предимно вие - християните можете да видите някакъв сатана навсякъде... измисляте си го, започвате да вярвате в съществуването му (пълна нелепица в моите очи), като по този начин го признавате а после се мъчите да го гоните... е това ако не е приказката за моркова и тоягата - здраве му кажи :-)
цитирай
8. vlajniochi - И аз някога си мислех, че това се с...
22.10.2014 18:44
И аз някога си мислех, че това се случва само във филмите, но се оказа, че не. Който не вярва му пожелавам да го изживее, тогава ще изпита истински страх и ще стане вярващ.
цитирай
9. lightsaber123 - E дано някога
22.10.2014 20:18
се случи и на мен за да УЗНАЯ :-)
Вярата не е достатъчна - трябва да ЗНАМ :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839358
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031