Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2015 15:29 - Нови открития пренаписват историята на Древен Египет! /Изумителни снимки/
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 4053 Коментари: 1 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е наистина изумително! Нови находки в имението на легендарния изследовател на Древен Египет Сър Уилям Питри в Йерусалим, буквално шокираха учените!

Уилям Питри или както също е известен като Фландърс Питри е забулена в мистерия фигура. Той е един от пионерите археолози, които първи са отваряли хилядолетните египетски гробници в края на 19-ти век. Питри не е бил типичния археолог с четка и лопатка. Той се е заобикалял с огромен антураж главорези по времето на разкопките.Никой не е можел да припари до „неговите“ обекти, и в частност, негови колеги учени.

Точно за това се смята, че той е намерил и е изнесъл от Египет някои от най-ценните находки, за които не знаем до днес.Не е бил долюбван в Англия, за това е живеел в Йерусалим, където е можел спокойно да се отдава на мистичните си занимания.

Има слухове, че в началото на 20-ти век е организирал „сатанински ритуали с древни артефакти“ в огромното си имение!

Но дали това са били сатанински ритуали или нещо друго!?

Питри умира през 42-ра година и имението е поето от негов доверен човек – един от свирепите египетски главорези на име Саид.

Саид складира огромно количество артефакти в скрита стая, която се намира зад тайна врата в библиотеката на имението. Не след дълго и той умира и артефактите оставят забравени до миналата година.

Според изданието Inquisitor изумителната съкровищница е открита от двама анонимни израелски археолози, които не можели да повярват на очите си! 

image

В тайната стая имало плочи с ясни изображения на извънземни, каквито никога до сега не са намирани в древноегипетските гробници! Археолозите успяват да направят няколко бързи снимки с телефон:

image

Но това не е нищо! На пода имало 2 малки саркофага! Върху тях, подобно на този на Тутанкамон имало изобразени „обитателите“! Ето невероятната снимка на счупения капак на единия:

image

image

Саркофазите били с дължина около 1.50 метра. Археолозите отворили единия от тях и вътре видели, това, което със сигурност е извънземна мумия!

image

image

Учените разполагали с около 4 минути да огледат стаята, преди в имението да нахлуе полиция и членове на, забележете, Археологическия музей Рокфелер!

Предполага се, че точно семейството на Рокфелер е финансирало експедициите на Питри, а колега на археолозите е дал моментално информацията, на който трябва. За да се изпрати полиция за толкова бързо време, наистина става въпрос за нещо изключително важно за знатната фамилия! 

Археолозите са накарани да напуснат тайната стая, а само след няколко часа тя била изпразнена!

 

Ето още един предмет, който бил заснет набързо:

image

Изключително странен диск с непознати символи!

Тези открития буквално могат да променят разбирането ни за историята. Те доказват, че наистина древните египтяни са имали комуникация с извънземни същества, и не само! Те са им били слуги! 

 

Какви ли са тайните ритуали, които е организирал Питри!Дали това не са били церемонии с цел комуникация с извънземните? Може би мистичният диск е бил използван точно за това?! Разбира се, не можем да очакваме могъщата фамилия Рокфелер да разкрие тайните си току така. Кой знае, още какви изумителни артефакти могат да бъдат намерени в секретните им сейфове. /Bradva.BG




Гласувай:
51



1. bojinkata - Пак Рокфелер в дъното на нещата?
15.05.2015 19:44
Пак Рокфелер в дъното на нещата?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 840516
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930