Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 14:40 - ДНК и паранормални явления !!!
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 5745 Коментари: 8 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Генетиката най-после обясни тайнствени явления като пророчество, интуиция, аура и т.н.

Откритието е направено от руски учени, които се осмелили да стъпят на територия на ДНК, която западните изследователи не успели да изучат. Западните изследователи ограничили изследванията си върху 10% от човешката ДНК, тоест върху тази част, която е отговорна за строителството на белтъците. Те смятали останалите 90% за генетически „боклук”.

Руските учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев решили, че толкова голяма част от ДНК не може да не съдържа ценна информация. Те обединили усилията си с лингвисти и генетици за провеждането на необичайно изследване, призвано да провери въздействието на колебанията и думите върху човешката ДНК.

Изследователите открили, че данните се съхраняват в нашата ДНК точно по същия начин, както се съхраняват в паметта на компютъра. Освен това се оказало, че нашият генетичен код използва граматичните правила и синтаксиса по начин, който е много близък до човешкия език.

В хода на изследването е установено още, че дори структурата на ДНК алкалните двойки следва правилата на граматиката и синтаксиса. Изглежда, че човешкият език е само вербализация на нашата ДНК.

ДНК се променя от думи и фрази

Най-поразителното откритие от всички е, че живата човешка ДНК може да бъде изменена с помощта на думи и фрази. Ключът се намира в използването на правилната честота. Учените успели да повлияят на клетъчния метаболизъм и дори да поправят генетични дефекти.

Използвайки съответна честота и език, учените постигнали невероятни резултати. Например те успели да предадат информационни образи от един набор ДНК към друг. Изслдоватеилте успели дори да препрограмират клетки и без скалпел, без да направят нито един разрез, преобразували ембрион на жаба в ембрион на саламандър.

Работата на руските учени предоставя научно обяснение на това защо внушението и хипнозата имат толкова силно въздействие върху хората. Нашата ДНК е природно програмирана да „откликва” на думите. Езотериците и духовните лидери очевидно са знаели това. Всички форми на внушение и „мислителни енергии” в голяма степен се основават на въпросното явление.

Изследването помага да се обясни също така защо тези тайни методи не са еднакво успешни за всички, които ги използват. Тъй като добрата „комуникация” с ДНК изисква специфична честота, хората с развити вътрешни процеси са по-способни съзнателно да създадат канал за „връзка”. Учените смятат, че с развитието на съзнанието хората ще могат да постигат резултати само със собствените си думи и мисли.

image
 

ДНК и интуицията

Руските учени са открили и генетичната основа на интуицията, или както я наричат още – „хиперкомуникация”. Хиперкомуникацията е термин, използван за описването на ситуация, в която човек внезапно получава информация от външен източник, а не на базата на личните си знания. В наши времена това явление е станало по-рядко. Най-вероятно това се случва, защото трите главни фактора, които възпрепятстват хиперкомуникацията (напрежение, безпокойство и хиперактивност на мозъка) са станали прекалено разпространени.

При някои живи същества, например мравките, хиперкомуникацията е плътно „вплетена” във всекидневното им съществуване. Например когато царицата на мравките е отделена от колонията, нейните „поданици” продължават да работят и да строят според плановете. Но ако тя е убита, цялата работа се прекратява незабавно. Очевидно докато царицата е жива, тя има достъп до съзнанието на членовете на своята колония посредством хиперкомуникация.

Сега, с помощта на откритието на руските учени, хората вероятно ще могат да възстановят загубените си способности и отново да се възползват от тях. Изследователите са открили, че нашата ДНК може да създава т.нар. магнитни червоядини. Тези червоядини са миниатюрни версии на мостовете на Айнщайн–Розен.

Въпросните мостове съединяват различни области от Вселената и позволяват на информацията да се предава извън пределите на пространство-времето. Ако ние можем съзнателно да активираме и управляваме такива връзки, то бихме могли да използваме нашата ДНК, за да предаваме и получаваме информация от мрежата на Вселената. По същия начин бихме могли да се свързваме с други участници в мрежата.




Гласувай:
42



1. estirbg - Този феномен напълно обяснява мисловната връзка, отправена в молитва към Създателя
17.01.2014 15:44
Така може би Той ни "чува" и отговаря на прошенията ни.
А може да има и друг механизъм...някой ден надявам се да ни стане ясно...когато ни прибере при Него след Второто Му идване.:).
цитирай
2. savremennik - Да, макар че за хората, живеещи с...
17.01.2014 18:23
Да, макар че за хората, живеещи според духовните , а не ограничените от материализма възгледи това е било ясно и без да са прочели за откритието на учените . Поздрави :)
цитирай
3. diadokolio - Благодаря Ви!
17.01.2014 18:27
Добра да е вечерта Ви!
Благодаря Ви, за прекрасния материал!
Да, вярвам в еволюцията и много често го усещам от километричната връзка с внуците, като се обадя е и имало повод.
Постепенно ще се докаже, че преди 950 милиона години, сме се отделили от семейството на маймуните и сме тръгвали по собствен, еволюционен път.
Това е научил Питагор в Египет и Вавилон, но тъмните векове са го погребали и тепърва го преоткриваме.
Тялото ни помни и много са центровете, които можем да събудим, но трябва много работа, за да го описваме в личния ни дневник, да следим и натрупваме.
Това съм го наблюдавал в часовете по математика, подходяща дума и се отключва възможността на децата!
Така е и в разговор, една дума или жест и събеседника се заключва, това е еволюционен спомен за оцеляване, като светва лампичката- враг!
Приятна вечер!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
4. kbalenciaga - Всичко написано тук ми е ясно, че е така интуитивно
17.01.2014 19:00

Без да съм се занимавал с наука.
Но и интуитивно от всичката тази "нова" информация веднага ми изпъква следното:
"Най-вероятно това се случва, защото трите главни фактора, които възпрепятстват хиперкомуникацията (напрежение, безпокойство и хиперактивност на мозъка) са станали прекалено разпространени."

Напрежение, безпокойство, хиперактивност на мозъка.
Имам усещането, че много големи лоши сили умишлено и целенасочено се борят да тъпчат и мачкат, за да бъде човек постоянно в такива състояния, и да не може да разбере истинската си същност.

цитирай
5. vlajniochi - За поддържане пълното здраве на ...
17.01.2014 19:16
За поддържане пълното здраве на психиката, което включва преди всичко висока степен на самостоятелност при взимане на решенията, трябва редовно да проследявате съдържанието на вътрешния си свят и да проверявате дали няма чужди модели, дали не вървим срещу собствените си интереси и лични желания.
цитирай
6. gosho568 - Доста интересен постинг за научните открития!
17.01.2014 22:41
Поздрави и хубава вечер!
цитирай
7. freeoldmen - Ако си направите труда да се заинтересувате,
17.01.2014 23:18
Ще откриете неприятният факт, че "групата учени" се състои единствено от Пьотър Гаряев, виден неучен.
Просто го потърсете в Уики.
цитирай
8. divna8 - http://www. angelliha. info/%...
18.01.2014 02:45
http://www.angelliha.info/%D0%B4%D0%BD%D0%BA-2
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839231
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031