Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2014 13:15 - Учен откри: Йоносферата ни помага да материализираме желанията си
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 6562 Коментари: 2 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Снимка: ПИК

 

В средата на ХХ век професор от Мюнхенския университет установил, че Земята и нейната йоносфера образуват гигантски резонатор, където се разпространяват „стоящи вълни“ със свръхниска честота. Сайтът „Досиетата Х“ публикува статия как се образуват вълните в такъв резонатор, което било наречено „резонанс на Шуман”.

Науката отдавна се опитва да обясни благодарение на каква енергия екстрасенсите чрез силата на мисълта движат предмети и лекуват. Атомният физик Роберт Бек измерил вълните на главния мозък на екстрасенси по време на сеанси и установил, че те съвпадат с вълните в резонатора на Шуман.

В такива моменти вълните на лявото и дясно полукълбо на мозъка са равни по честота и противоположни по амплитуда. Това води до образуване на стоящи вълни, в които един вид енергия се преобразува в друг. Те взаимодействат с вълните на Шуман, получава се резонанс и така екстрасенсите получават достъп до колосалната природна енергия. Всеки човек може да получи достъп до нея – стига двете му мозъчни полукълба да работят синхронно.

По принцип нашите думи и мисли се материализират при резонанса между стоящите вълни на главния мозък и тези на окръжаващото ни пространство. Именно този резонанс води до превръщане на енергията на думите и мислите ни в конкретни събития.

Така човек може да поправя възможни негативни последствия от събития, които още не са настъпили, но могат да настъпят и т.н.

В основата на мирозданието лежи единна вибрационна честота, способна да пренася нашите емоции на окръжаващите предмети. Явно думата не е просто звуково изражение на определен предмет на мисълта, а количество енергия, благодарение на която се наблюдава въздействие.

Всичко започнало през 2000 г. с една поръчка за създаване на аудио-файлове, спомагащи за отварянето на т. нар. чакри – енергийните точки в тялото. Известно е, че на главния мозък на човека са присъщи няколко вида активност, съответстващи на биологическото и психологическо състояние на организма.

Делта ритъм – високоамплитудни вълни от порядъка на 500 мкВ. Проявява се при дълбок сън.

Тета-ритъм – вълни с честота 4-7 Хц. Възниква при бавен сън.

Алфа-ритъм – съответства на честоти от 8 до 13 Хц, средна амплитуда 30-70 мкВ. Наблюдава се при спокойно бодърстване със затворени очи.

Бета-ритъм – диапазон от 14 до 30 Хц. Съответства на състоянието на активно бодърстване.

Гама-ритъм – диапазон от 30 до 50 Хц.  Този ритъм се наблюдава при максимална съсредоточеност, тревога, изблик на гняв.

Ясно е, че с намаляването на честотата на вълните на главния мозък се увеличава техният електрически потенциал с 10 мкВ в Гама-ритъма, до 500 мкВ и повече – в Делта-ритъма.

Файлът за медитация трябва да е с честота от 4 до 7 ХГц, съответстваща на бавен сън, защото за постигане на медитативно състояние е нужно пълно отпускане на мускулите и отстраняване на емоциите.

Но нашият слухов апарат възприема акустичните колебания, чиято долна граница е 16 Хц. Честотите под това ниво не се възприемат от ухото. Как чрез звуков файл може да се активизира мозъка така, че в резонанс с възприемания звук да работи на честота, минимум два пъти по-ниска от прага на чуваемостта?

Как звучи слънчевото време или наближаващият дъжд?

В обичайно състояние нашето ухо не възприема колебанията на атмосферното налягане, които стават много бавно. Приборът, който въз основа на измененията на атмосферното налягане „чува” времето, е барометърът. За целта се използва мембрана, реагираща на изменението на въздуха. За да се „чуе” предстоящото време, трябва в края на тръбата на течностен барометър, която трябва да бъде запоена, да се монтира чувствителен микрофон.

В запоения край на тръбата измененията на атмосферното налягане ще предизвикват колебания в мембраната на микрофона. Ако няколко часов запис се възпроизведе със скорост, няколко пъти по-голяма от обичайната, колебанията на атмосферното налягане стават чуваеми звуци, които е трудно да се нарекат хармонични.

Натрупана е цяла серия „свити” звуци под формата на цифрови файлове, съответстващи на различните състояния на времето. В такъв „свит” вид те могат да се възпроизвеждат. Но ако ги върнем в изходно състояние, не можем да ги възпроизвеждаме, доколкото на съвременната динамика не са по силите колебания под 10Хц. За възпроизвеждане на свръхниските честоти е нужно сигналът първо да се свие, след това по неговия контур пространството да се запълни със сигнали с висока честота и после да бъде върнат в изходно състояние.

В радиотехниката този сигнал за предаване на големи разстояния се „напълва” с високочестотни колебания с фиксирана честота, а в случая са използвани хармонични колебания върху основата на „розовия шум”. Той се характеризира с това, че неговата спектрална плътност намалява с намаляване на честотата.

Такъв звуков сигнал е хармонична последователност от приятни за слуха звуци. Установено било, че модулираният звук оказва влияние върху окръжаващата природа и че при определени условия е възможно да се получи резонанс между изкуствено генерируеми звукови колебания и вълните на Шуман с удивителни резултати.

След като чуели модулирания файл, до 90% от хората без специални способности безпогрешно определяли на какви промени във времето съответства той. При това интуицията им рязко се повишавала – тя се активизира при честоти под 8Хц – при дълбок сън. Докато сте будни, тя е изключена.

И така, с помощта на аудио-файлове с модулирани сигнали от 0,01 до 8 Хц е възможно интуицията да се включи и докато сте будни.




Гласувай:
53



1. precoria - Интересно
08.03.2014 11:45
Не е без значение какви херци ще слушаме...!
цитирай
2. raders - ))) И как ще ги материализираш?
08.03.2014 12:05
))) И как ще ги материализираш?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839290
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031