Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2014 13:45 - US професор: Химическите трасета в небето поразяват мозъците ни
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 5186 Коментари: 3 Гласове:
55

Последна промяна: 28.04.2014 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дали са за борба с глобалното затопляне, може да прецени всеки.
Темата за психотрониката и темата за химиотрасетата са много по-свързани помежду си, отколкото някой си мисли. Когато го чух за пръв път, не повярвах. Сега знам, че е така. До същия извод стигат все повече хора по цял свят. Ние ще го докажем и в един прекрасен ден ще съдим и осъдим престъпниците, извършвали тези сатанински дейности!
Химическите следи в атмосферата представляват разпръснат наноалуминий и невродегенеративни вещества, влияещи на нервната система, смята американският доктор по биология Ръсел Блейлок.
Интернет мрежата изобилства от истории за наличието в земната атмосфера на химически следи или химиотрасета, които са продукти на генното инженерство, използвани за борба с глобалното затопляне. До неотдавна аз възприемах тези истории с недоверие, казва докторът. Една от главните причини за скпетицизма ми беше поради факта, че рядко бях виждал това, което наричат химически трасета в небето. Но през последните няколко години забелязах голямо количество от тези следи в небето и съм длъжен да призная, че те не приличат на инверсионните следи от самолетите, които добре разпознавам.
Полосите в небето са обширни и достатъчно широки. Те се формират по определен модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особена загриженост предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават ежедневно и повсеместно, коментира Ръсел Блейлок.
Съществуват доказателства, че тези облаци разпръскват тонове наночастици на алуминиеви съединения. Това е описано в научната и медицинската литература. Наночастиците са по-реактивни и предизвикват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена загриженост предизвиква въздействието на тези наночастици на главния и гръбначния мозък. Те предизвикват тревожност и растящ списък от невродегенеративни заболязавания, в това число деменция на Алцхаймер, болест на Паркинсон и болест на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на алуминия върху околната среда.
Наночастиците от алуминий не предизвикват единствено възпаления в тялото. Те с лекота проникват в мозъка и кръвта. Изследвания доказаха, че тези частици преминават през обонятелните нервни пътища, директно свързани с областите в мозъка, които предизвикват болестта на Алцхаймер, съобщава докторът.
Интраназалното въздействие прави разпръскването на огромни количества наноалуминий в небето особено опасно тъй като този прах се вдишва от хората на всички възрасти, включително от новородените и малките деца в продължение на много часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-силно на този аолуминий във въздуха. Заради изключително малкия размер на тези частици алуминий системите за филтриране на въздуха не ги улавят, така че хората са поразени дори в затворени помещения.

В допълнение към инхалационното въздействие на наноалуминия, той ще настити почвата, водата и растителността. По правило алуминият се обсорбира лошо от стомашно чревния тракт, но наноалуминият се поглъща в много по-големи количества. Алуминият се всмуква в организма на човека и се натрупва в различни органи и тъкани, в това число в главния и гръбначния мозък. Вдишвайки наноалуминий възникват възпаления на белите дробове, които представляват сериозна опасност за децата и възрастните, страдащи от астма и други белодробни болести.
Аз се моля за това, казва докторът, пилотите, които разпръскват това опасно вещество да разберат ясно, че разрушават живота и здравето на своите семейства. Това се отнася също и за нащите политически личности. След като почвата, растенията и източниците на вода бъдат силно замърсени няма да има обратен път и няма да могат да се компенсират нанесените на природата щети.
Хората са длъжни да разберат за грозящата ги опасност и да изискат от властите да прекратят отравянето на планетата. Иначе няма да бъде предотвратена надигащата се катастрофа в огромни размери, ако този проект не бъде спрян незабавно. В противен случай ще видим взривен скок на невродегенеративните заболявания при възрастните и старите хора в безпрецедентни мащаби. Ще видим и нарушения в нервната система на нашите деца. Ние вече виждаме значителното увеличение на тези неврологични разстройства и това се случва и при млади хора, чийто живот тепърва предстои.
Д.р Ръсел Блейлок, САЩ,
професор по биология в университета Belhaven
*Наночастиците са най-малките обекти, които могат да се движат самостоятелно. Те са с размери между 100 и 1 нанометра. А един нанометър представлява една милиардна част от метъра.

"}" data-reactid=".0">Харесвам · Сподели



Гласувай:
55



1. padreantonii - Още през 1990 година НАТО официално ...
28.04.2014 15:44
Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан "Olive Oil”, по време на операцията "Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Озоновата дупка, както и глобалното затопляне, са също тяхно дело.
цитирай
2. анонимен - това е
28.04.2014 22:52
Е нещо сериозно, всеки трябва да обърне внимание и да се вземат мерки. Не разбрахте ли, че ни тровят по-всякакъв начин, за да може да намалят човечеството да стане по-лесна мишине за контрол. Това се случва по-целият свят и, аз съм наблюдавал самолети как крастосват и пръскат. Познавам един пилот, един ден го попитах, а той ми отгоеори, че самолетите оставят следи, да оставят но тези не бяха такива а и самолетите които ги оставяха се движеха странно. Поздрави за поста, нека всички да го разберете, стига сте седеля и бездействали.
цитирай
3. vlajniochi - Преди 4 дена летях отново със сам...
28.04.2014 23:18
Преди 4 дена летях отново със самолет и видях същите следи отблизо, които видях преди 2 месеца. Да ми твърди някой, че това били облаци е толкова наивно и глупаво, че едва ли има друго такова. Често летя със самолет, затова мога да кажа, че правя разлика между облаци и аерозолни пръскания. Когато ги гледаш от земята са кръстосани линии от край до край по цялото небе. Баща ми е любител и често снима клипове. Лично той с лична камера снима с приближение същите следи. Ефекта беше същия като това, което виждам когато се движа със самолет. Не бъдете наивни и не приказвайте небивалици ако нещо не ви е ясно. Не засягам никой просто съм обективна и директна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839295
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031